tiistai 25. kesäkuuta 2013

Silmää miellyttävä sammutuspeite

Olen usein pohtinut, miksi alkusammutusvälineistöstä ei voi tehdä nätimpää. Useassa kodissa sammutuspeite makaa jossain hukassa laatikon pohjalla tai survottuna tavaroiden sekaan kaappiin piiloon. Ja vain, koska se on verrattain ruma. Yrityksissä ja laitoksissa on tärkeää, että jokainen voi havaita sammuttimen helposti mutta tutussa ympäristössä kotona löytäminen käy helpommin. 
Uudet kuosit sammutuspeitteisiin ja sammuttimiin ( Harmi vain, ettei kuviollisiin sammuttimiin saa Suomessa vielä tarkastusleimaa. Ne kyllä huolletaan mutta lappua ei saa.) ovat mielestäni tervetulleita. Kun ne miellyttävät silmää, niitä hankitaan ja ne ovat useammin esillä.
Kannattaa tutustua myös desing palovaroittimiin. Ne ovat hauskoja. Olisin tahtonut sellainen kärpäsen tai linnun mutta meidän palovaroittimet ovat niitä uusia sähköverkkoon kytkettyjä. Tietenhän sitä voisi aina hankkia yhden ylimääräisen...


Tässä meidän versio sammutuspeitteestä. Ostin tämän työkaverilta, jonka vaimo ompeli näitä. Normaalin sammutuspeitepaketin päälle on ommeltu pussi, joka on suljettu tarranauhalla. Näppärää ja hyvän näköistä :)

Tässä kuvat haaveilemistani palovaroittimista. Vasemmalla Chic a dee ja oikealla Lento, jonka voisin kotiuttaa joko kuvan värisenä tai valkoisena tai mustana.

Palovaroittimien kuvat lainattu securitasshopin ja prisman sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti