lauantai 28. syyskuuta 2013

Astiapäivityksiä

Kotoa vintiltä löytyi siivouksen yhteydessä mun lahjaksi saamiani harmaita kartiolaseja. Olikin sitten kiva yllätys, kun seuraavalla ostosreissulla sittariin bongasin samoja laseja 5e/paketti. Ostin heti pari pakettia, ja kerrankin astiakaapissa oli muitakin kuin sinisiä laseja. (Pari vuotta käytössä olleista aino-laseista on kaikista reunat rikki! Ett laatukamaa joo  :(   )
Löysin vihdoin kaapin perältä myös kastehelmi-kulhot, jotka nekin ostin taannoin sittarin alesta. Nyt ne sopivatkin hyvin kartioiden kanssa katettaviksi :)










Seuraavalla kipparireissulla tuli vastaan lisää laseja. Näitä lähti mukaan 4kpl 2e:lla. Lienevätkö Riihimäen lasia tai jotain? Kertokaa toki, jos joku tietää minkä nimisiä nuo on. Joskus vois olla kiva löytää pari lisää.


Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. nuo harmaat lasit ovat tosi kauniita mut ikävä kyllä useissa iittalan laseissa on huono laatu. Mulla mennyt aika moni kartion iso lasi rikki :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :( Mulla on kans ikäviä kokemuksia iittalan laseista mutt tosin Aino-sarjasta. Kaikista kymmenestä lasista lohkeili ittekseen reunat ensimmäisen vuoden aikana :( Mutt toivottavasti nää kartiolasit kestää yhtä hyvin, ku mun aikasemmatki kartiolasit :)

      Poista
  2. En osaa sanoa mitä sarjaa nuo viimeiset lasit ovat, mutta tuli väkevästi lapsuus mieleen ja ystävän luona juodut marjamehut juuri tuollaisista laseista.

    Harmaat kastehelmi-kulhot ovat todella kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti kivoja muistoja :)
      Ja kiitos! Mä kans tykkään näistä harmaista.

      Poista