perjantai 2. elokuuta 2013

Verhoja


Hui! Onpas edellisestä postauksesta aikaa! Sisustusrintamalla on ollut aika hiljaista, kun olen ollut työreissulla. Jotain kuitenkin olen ehtinyt tehdä.

Makuuhuoneen verhot olivat liian lyhyet, joten otin ne pois ja vaihdoin tilalle joskus hemtexiltä ostamani verhot. No ok , ovat oikeasti pöytäliinoja mutta menevät verhoina ihan täydestä. Eihän kerrota kellekkään, eihän? ;) Valitettavasti, ostin nämä edelliseen asuntoon, minkä vuoksi näitä on vain kaksi. Kolmannenkin tämmöisen kelpuuttasin taloon mutta vielä ei ole tullut missään vastaan. Etsinnät jatkuvat. Sillävälin yhden ikkunan verhon virkaa toimittaa ikean torkkupeite.


Tässäpä kuvia makuuhuoneen toiselta laidalta. Kuvassa näkyy nyt se väliaikaisverho. Kaapit ovat nyt siis samalla seinällä, mikä miellyttää ainakin minun silmääni enemmän. Jotakin tähän kyllä pitäisi vielä keksiä. Muuten on aika bliisu näkymä.
 


Päiväpeitteet viikkasin kaapin päälle toistaiseksi. Niille olisi tarkoitus hankkia jonkinlainen säilytysarkku, missä ne voisivat olla yön ajan. Sopivaa ei ole vielä löytynyt.Valkoisen tekstiverhot muuttivat pienen tuunauksen (=pidennyksen) jälkeen olohuoneeseen. Nyt nurkka näyttää paremmalta, ja valo siilautuu ihanasti verhojen läpi. Vihreät paneeliverhot olivat muuten kivat, mutta sävy oli sellainen, että ne hukkuivat harmaaseen seinään. Paljon raikkaampi kokonaisuus näin :)Ensi kerralla jo sitten jotain muuta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti