sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Harrastehuone

Yläkertaan jää sen verran tilaa, että sinne saatiin molemmille harrastehuoneet.
 Lähitulevaisuudessa sinne on tarkoitus laittaa vielä vierashuone ja työhuone.

Tässä muutama kuva minun valtakunnastani. Sisustus on kesken, ja huone on vielä täynnä pahvilaatikoita mutta laitan sitä vähitellen kuosiin.

Huoneessa on pohjavärinä lemmikinsininen. Siihen ajattelin kaveriksi paljon valkoista ja muita sinisen sävyjä. Mausteeksi hieman keltaista ja vaaleanpunaista. Tai katsotaan mikä näyttää lopulta hyvältä. Yleensä tahtoo käydä niin, että nuo extravärit käyvät ja häviävät.

Edellisen asunnon siniset sohvat eivät sopineet enää alakerran sisustustyyliin, mutta ne löysivät onneksi paikkansa yläkerrasta. En raaskinut hävittää sohvia, jotka ovat hyvät istua ja helppohoitoista kangasta.

Kimppu pöydällä jäljittelee hääkimppuani. Liljoja ei voinut kuivata, joten ajattelin koota kopion silkkikukista.
Löysin kirpparilta kaksi pitkää räsymattoa, joiden pohjaväri sointuu seiniin. Samalla niistä löytyy pirteää keltaista. Matoissa on myös tummansinisiä pilkkuja, jotka yhdistävät sohvan samaan tilaan.
Sohvan vastakaisella seinällä on ihana <3 lintutapetti. Tämä pip-studion tapetti oli ihan must have -tapaus. Valoa heijastavalla valkoisella pohjalla on raikas sininen lintukuvio. Sinisen sävyt ovat samat kuin muissa seinissä ja sohvassa.


Huoneeseen olisi tarkoitus lisätä vielä valkoiset kaapistot ja muutama hylly, joihin saisi kaikki kankaat ja askartelutarvikkeet piiloon. Valkea työpöytä (tuunaus kesken) siellä jo onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti