keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Makuuhuone

Viimeisimmät kirpparilöydöt löysivät paikkansa makuuhuoneesta. Nappasin pari kuvaa samalla kun järjestelin tavarat paikoilleen.


Köyhänhopeiset kynttilänjalat pääsivät hyllylle. Harmikseni huomasin polttaneeni viimeiset kynttilät juhannuksena. Pitänee ostaa uusia. Hyllyn askartelin ylijäämälaudasta ja valurautaisista kannakkeista.
Päätyseinä makuuhuoneessa on hieman ruskeaan taitettu harmaa, joka kyllä jossain valossa näyttää vähän violetilta. Hyvin kiitollinen väri, joka muuttuu siis tarpeen mukaan :)  Muut seinät ovat samasta väriliuskasta mutta kolme astetta vaaleampia.

Tuikkulyhdyistä tuli sopivat kukkapurkit pienille kukille.
Yöpöytänä meillä on ikean aspelundit.Toinen kirpparilöytö eli lehtiteline oli liian pieni olohuoneeseen , ja päätyi sitten lopulta makuuhuoneeseen, minne se tyylillisesti sopiikin parhaiten. Samalla pääsin eroon siitä epämääräisestä lehtipinosta, joka kerääntyi aina tuohon nurkkaan lattialle. 
Hyllyn tukirautoihin on kätevä ripustaa yöksi päivän korut.
Kalevalakorun Naisen ääni on huomenlahjani ja tuo sydänkoru synttärilahja. Molemmat hopeaa <3Tämän hetken suosikki käsivoiteeni on tämä kesäinen mango papaya. Purkkikin on niin kiva, että kehtaa pitää näytillä :)
En halunnut makuuhuoneeseen kiinteitä komeroita, joten hankimme kaksi aspelund-sarjan irtokaappia. Kaapeissa oli alunperin vain yksi hylly ja vaatetanko. Teimme lisää hyllyjä mäntylevyistä, jotka käsiteltiin harmaalla osmocolorilla. Hyllyistä tuli niin samannäköiset ettei niitä äkkiä edes erota alkuperäisistä.
Näkymiä olohuoneesta makkariin. Vielä pitäisi hankkia verhovaijeri ja viritellä verhot noihin ikkunoihin. Jos jollakulla on ideoita, miten parantaa makuuhuoneen yksityisyyttä siististi niin ideoita otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti